lauantai 18. heinäkuuta 2015

Pieniä muutoksia ulkoasussa

Löysin mainion apublogin pari päivää sitten ja sen avulla sain hiukan koodailtua ja nyt sain sivuille vähän erilaisempaa ulkonäköä. Ongelmana on enää gadgettien erottajat ja pyöristämisessä jäänyt siksak yläreuna. Yritän kyllä pikimmiten löytää jonkun sopivan koodin (kysyin myös apublogin pitäjältä) sen poistamiseksi, koska en millään viitsisi lähteä tekemään kokonaan uutta ulkoasua.

Myös Foorumi sai uutta väriä ja lisäsin yhteistöitä koskevan alueen (täältä tallin puolelta löytää lisätietoja yhteistyöstä kanssani painamalla navigaatiosta 'Yhteistyö'). Eli otamme nyt vastaan yhteistyö kumppaneita!

Sitten vielä yksi ilmoitus asia. En tiedä oletteko huomanneet, mutta sivupalkkiin on ilmestynyt muutama uusi tallikauppa! :) Ajattelin, että (kun täällä joskus on hoitajia) tarjoan mahdollisuuden löytää jokaista miellyttäviä varusteita yms. Talli kauppojamme ovat nyt siis Mestyn varusteEquestrian PROKivimetsän varuste ja OddPixel. Varuste valikoima on nyt todella laaja ja aina kun ostaa jotain täytyy kertoa mistä kaupasta tuotteet ovat, etten joudu kahlaamaan kaikkien kauppojen valikoimia joka kerta läpi. :D

-Miisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti